Alexander Bruun

Finanstrainee, Odense erhverv

Alexander Bruun
Tlf:
88208532
Mobil:
 

Få en snak med Alexander

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg sidder i Odense Erhverv som Finanstrainee.
Mit job består i, at assistere rådgiverne med analysearbejde og forberedelse/deltagelse til møder med henblik på at blive Erhvervsrådgiver.

Lidt om mig

Jeg startede som praktikant i 2018 hos Middelfart Erhverv i forbindelse med min uddannelse som finansbachelor. Jeg bor i Odense og blev tilknyttet Odense Erhverv som Medhjælper det sidste år af min uddannelse. I januar 2020 fik jeg min bacheloruddannelse og sidder nu som Finanstrainee hos Odense Erhverv.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.