Jacob Emil Mjelde

Systemudvikler, IT

Jacob Emil Mjelde
Tlf:
64 22 22 31
Mobil:
27 90 05 64

Få en snak med Jacob Emil

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg har været ansat i IT–afdelingen som systemudvikler siden 2014, og har ansvar for udvikling af interne webbaserede systemer. Jeg arbejder primært med IT–værktøjer til vores rådgivere og ledelse.

Lidt om mig

Jeg bor i Odense med min hustru Stine, og vores to børn, Anton og Alberte. Jeg er uddannet indenfor webudvikling og har arbejdet med web og databaser siden 2012. Udover familie og venner, går fritiden med musik, motion og madlavning.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.