Hans Elkjær

Rådgiver, Hedensted afdeling

Hans Elkjær
Tlf:
76 43 51 31
Mobil:
61 94 06 63

Få en snak med Hans

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg arbejder primært med rådgivning inden for bolig, pension og investering for erhvervs– og privatkunder.

Lidt om mig

Fynbo indtil 1978 hvor jeg fik job i Vejle i det daværende Aktivbanken og flyttede til Vejle. Har været i Aktivbanken /Sydbank indtil 2017 i en masse forskellige jobs – herunder chef for bankens afdelinger i Viuf, Grindsted, Ansager, Egtved og Billund.
Jeg bor i Bølgen sammen med min kone Lene og vores barn Sisse.

Sport eller spillekort

Er lidt "sportstosset" –primært inden for håndbold og fodbold. Pga. alvorlige knæskader foregår interessen nu mest hjemme foran Tv’et!

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.