Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg arbejder som privatrådgiver, hvor jeg rådgiver indenfor områderne bolig, pension og investering. Som rådgiver går jeg op i at have en god dialog med mine kunder, så jeg på bedste vis kan finde den rigtige løsning til hver enkelt kunde. Min baggrund for jobbet er en finansiel HD 1. del og et supplerende akademifag i pension. Jeg har 12 års erfaring indenfor pengeinstitut branchen, og har været ansat i Middelfart Sparekasse siden den 1. marts 2022. Privat bor jeg i Hedensted med min mand og vores 2 børn.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Rikke Utoft

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os