Torben Christensen

Privatkundechef, Fredericia afdeling

Torben Christensen
Tlf:
76 20 05 33
Mobil:
27 90 05 26

Få en snak med Torben

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg beskæftiger mig med rådgivning af private kunder samt mindre erhvervskunder. Herudover er jeg Privatkundechef, og er dermed en del af ledelsesteamet i Fredericia.

Lidt om mig

Jeg er gift med Birgith, og sammen har vi vores søn, Jeppe på 27 år, som læser i Århus. Jeg har, bortset fra en 2 årig periode i Kolding, boet i Fredericia hele mit liv. En by, som jeg nyder med den skønne natur, voldene og strandene omkring os. Min fritid bruges bl.a. på huset og haven, ligesom vi ofte er sammen med vores venner og familie.

Sport eller spillekort

Jeg løber 1 – 3 gange om ugen for at holde formen på et rimeligt niveau. Udover dette nyder jeg min daglige gåtur med Birgith, hvor vi får vendt mange ting.

Sommerferie eller skitur

Jeg foretrækker helt klart sommerferien, der altid tilbringes under de sydlige himmelstrøg som nås i egen bil. Jeg nyder meget bjergene og det varme klima. Vinterferien er som regel en charterrejse sydpå.

Dvd eller biograf

Foretrækker en biograftur.

Radio eller tv

Begge dele.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.