Rudi Sønderskov Nielsen

Erhvervskundechef, Fredericia afdeling

Rudi Sønderskov Nielsen
Tlf:
76 20 05 32
Mobil:
27 90 05 23

Få en snak med Rudi Sønderskov

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg beskæftiger mig primært med små og mellemstore erhvervskunder. Har dog stadig enkelte privatkunder, som jeg rådgiver. Vi er i dag 5 personer i erhvervsafdelingen i Fredericia. Jeg har det godt når vore kunder har det godt.

Lidt om mig

Gift med Kirsten – sammen har vi tre drenge, som er flyttet hjemmefra. Det gamle hus fra 1962 kræver lidt handyman, hvilket jeg gerne gør. Om sommeren kører jeg gerne en tur på min Yamaha Virago 750 sammen med gutterne i vor lille klub og/eller med Kirsten på bagsædet. Måske bliver Viragoen udskiftet med en veteranbil en dag. Sommerhuset i Baaring Vig bliver også passet og nydt, når det da ikke er udlejet.

Sport eller spillekort

Om vinteren tager jeg sammen med genboen en ugentlig tur i fitness.

Sommerferie eller skitur

Efter en træls skiskade er det slut med vinterferie i alperne. Ferierne går nu til de mere varme himmelstrøg med forskellige destinationer. Curacao/Aruba,Thailand, Bali, USA, Dubai og Bretagne/Frankrig har været feriedestinationerne de seneste år. Vietnam er på ønskesedlen i 2019.

Dvd eller biograf

Går ofte i Panorama og ser en god film.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.