Jan Lage Hjarsbech

Erhvervsrådgiver, Fredericia afdeling

Jan Lage Hjarsbech
Tlf:
76 20 05 48
Mobil:
61 94 06 30

Få en snak med Jan Lage

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Erhvervsrådgiver. Rådgivning og sparring med erhvervsvirksomheder, samt rådgivning af ejerne omkring deres privatøkonomi. Jeg brænder for at sparre med virksomhederne om deres planer og tanker, samt hjælpe med finansiering til udførelsen af deres planer.

Lidt om mig

Jeg er gift med Karina. Sammen er vi forældre til to piger fra 2012 0g 2014. Fritiden bliver brugt sammen med familie, venner og private interesser.

Sport eller spillekort

Sport. løb, styrketræning og golf.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie og gerne i et sommerhus ved vestkysten eller alternativt kør–selv–ferie til Italien.

Dvd eller biograf

Både og. Holder af at gå i biografen og gerne i Panorama.

Radio eller tv

TV derhjemme og radio i bilen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.