Claus Holm Brandt

Rådgiver, Fredericia afdeling

Claus Holm Brandt
Tlf:
76 20 24 10
Mobil:
30 90 75 65

Få en snak med Claus Holm

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er privatrådgiver, og har været i sektoren i 35 år. Jeg startede i Middelfart Sparekasse 1. maj 2019. Jeg er rigtig glad for mit job, hvor jeg har mulighed for, at bruge mine mange års erfaring til, at finde de rigtige løsninger med udgangspunkt i kundernes behov..

Lidt om mig

Jeg har boet i Fredericia i 20 år og har i kraft af mit tidligere job som vurderingsansvarlig og rådgiver et stort lokalkendskab samt et stort netværk indenfor golf, fodbold og håndbold.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.