Middelfart Sparekasse i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email

Der er mange fordele ved at bo i en fredet bygning i hjertet af Aarhus. Men med alt det skønne kommer også udfordringer. Fx kan vi ikke banke et hul i muren i Rosensgade 18 for at gøre plads til en hæveautomat til vores kunder.

Det skal selvfølgelig ligge vores kunder til så lidt last som muligt, så alle kunder i Aarhus-afdelingen kan derfor hæve danske kroner i alle andre pengeinstitutters automater – det koster normalt et gebyr på fem kroner pr. transaktion. Det er dog ikke gratis at hæve euro i andre pengeinstitutters hæveautomater, og det er heller ikke muligt at sætte penge ind automaterne. Du kan få et generelt overblik over fordele og hævegrænser ved forskellige typer kort her

Vi har selvfølgelig også kasseekspedition i afdelingen – alle hverdage mellem 10 og 13. Gitte Windfeld og Melissa Motzfeldt, Middelfart Sparekasse i AarhusI det tidsrum er vi klar til at hjælpe dig med alle de ting, du har brug for ved kassen. Har du brug for valuta, kan du hente den i hele vores åbningstid fra 10 til 16. Det kræver bare, at du har bestilt valutaen på forhånd, enten i netbanken eller ved din personlige rådgiver.

Vores mission er at gøre det så let som muligt for dig at være kunde i Middelfart Sparekasse i Aarhus. Derfor må du endelig tage fat i os, hver gang du har brug for vores hjælp.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.