Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er bankuddannet og arbejder som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse, Aarhus afdeling, hvor jeg blev ansat pr. 01.06.2021.Jeg har været i den finansielle branchen siden 1986. De seneste 25 år har jeg beskæftiget mig med erhvervskunder (primært små og mellemstore erhvervskunder). Jeg sætter en ære i skabe gode og tætte relationer til mine kunder, hvor fokus er på at få lavet gode og fleksible løsninger til mine kunder. Privat er jeg gift med Annita. Vi har ingen hjemmeboende børn. Jeg er sports- og musikinteresseret. Spiller stadig lidt oldboys-fodbold. Min fritid i øvrigt bliver brugt på familien, rejser, koncerter og festivaller.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Torben

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os