Vi går sammen med Folkesparekassen

Middelfart Sparekasse og Folkesparekassen med hovedsæde i Silkeborg sigter mod en sammenlægning med Middelfart Sparekasse som det fortsættende pengeinstitut.

Læs mere om fusionen – klik her

Information til dobbeltkunder i Folkesparekassen og Middelfart Sparekasse

Spørgsmål og svar

 • Middelfart Sparekasse har 12 afdelinger på Fyn og i Jylland samt to investeringsrådgivere placeret i Roskilde. Når sammenlægningen er gennemført, vil Middelfart Sparekasse derudover etablere en ny afdeling i Silkeborg i Folkesparekassens nuværende lokaler på Herningvej.

  Afdelinger efter sammenlægning:

   Middelfart

   Silkeborg

   Odense

   Svendborg

   Aarhus

   Hørning

   Horsens

   Vejle

   Esbjerg

   Kolding

   Fredericia

   Tørring

   Hedensted

 • Ja, du kan anvende mobilbetaling, som du plejer, indtil du modtager nyt kort fra Middelfart Sparekasse. Herefter kan du aktivere det nye kort i din mobilbetalingstjeneste.

  Dette gælder disse mobilbetalingstjenester:

  • MobilePay
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Fitbit PayGarmin Pay
 • Dine priser og vilkår fortsætter uændret, indtil du eventuelt hører andet. Alle ændringer af priser og vilkår skal ske efter de gældende varslingsregler.

 • Ja, dine kort bliver udskiftet til kort fra Middelfart Sparekasse, men indtil du får yderligere information, skal du blot anvende dine nuværende kort, som du plejer. Du vil få særskilt information om dette.

 • Ja, du kan anvende din nuværende netbank og mobilbank-appen, som du plejer, indtil vi sammenlægger de to kundesystemer. Du vil i god tid få mere information om dette.

 • Du får som udgangspunkt tilhørsforhold til afdelingen i den by, hvor du i dag har tilhørsforhold til Folkesparekassen. Uanset din nuværende bopæl. Har du ønsker om at blive tilknyttet en anden afdeling, er du naturligvis velkommen til det.

  Er du tilknyttet i Silkeborg, vil du fortsat kunne benytte afdelingen på Herningvej 37, da Middelfart Sparekasse beholder bygningen og etablerer afdeling på adressen.

  Er du tilknyttet i Odense, vil du blive tilknyttet Middelfart Sparekasses afdeling på Dalumvej 54 B. Skråt overfor Folkesparekassens nuværende afdeling.

  Har du tilhørsforhold i Aarhus, bliver du tilknyttet Middelfart Sparekasses afdeling i Rosensgade 18-20, Aarhus C.

 • Du beholder din rådgiver fra Folkesparekassen, og der vil derfor stadig være kendte ansigter at møde, når du kommer i din nye afdeling.

 • Din garantkapital i Folkesparekassen bliver byttet krone for krone til garantkapital i Middelfart Sparekasse. Dit garantindskud i Middelfart Sparekasse vil fra 1.januar 2021 blive forrentet til en sats, som er fastsat af Middelfart Sparekasses repræsentantskab. I 2020 var den på 3% og en tilsvarende sats forventes i 2021. De garantfordele, du har i Folkesparekassen, fortsætter, indtil andet varsles. Som garant i Middelfart Sparekasse har du ligesom i Folkesparekassen mulighed for at få medbestemmelse, ligesom din garantkapital kan indløses efter de vilkår, der gælder i Middelfart Sparekasse.

 • Vi kan ikke sige noget konkret om nogen produkter, før sammenlægningen er endelig. Alle ændringer i produkter og generelle vilkår bliver varslet, før de træder i kraft.

 • Ja, dit Totalkreditlån fortsætter uændret. Det sker helt automatisk.

Læs mere
Vi går sammen med Folkesparekassen
Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret om, hvad der rør sig i Sparekassen
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os