Større tekst
- 100% +
Læs op

Vores strategi og samfundsambition

Strategi 2021

Da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, var hensigten at gøre en positiv forskel for byen. Borgerne skulle lære værdien af at spare op – og håndværkerne skulle have adgang til at låne penge, så de kunne udvikle forretningen og dermed lokalsamfundet. Det har været udgangspunktet for vores arbejde lige siden.

Vi blev stiftet af en forening som en forening, og vi er derfor rundet af foreningstanken og fællesskabet. Det gælder både fællesskabet med kunderne, fællesskabet på arbejdspladsen og de lokale fællesskaber, som vi er en del af i de områder, hvor vi har afdelinger.

Du kan læse hele Strategi 2021 herunder, inklusiv de 9 målepunkter vi skal indfri ved udgangen af 2021.

Læs strategien

Vi vil styrke fællesskaberne

Som kunde i Middelfart Sparekasse skal du opleve, at vi gør en positiv forskel, både for dig og din by. Der skal være en grund til at vælge os, og det handler selvfølgelig om god rådgivning og hurtig hjælp, når du har brug for det. Vi tror på, at det handler om mere end det. Vi vil yde et tydeligt bidrag til at styrke fællesskaberne, fx ved at gøre livet lidt lettere for de frivillige i foreningerne. Vi tror på, at det er vigtigt for dig som kunde, at vi også spiller en positiv rolle i byudviklingen. I sidste ende er det hjælp til selvhjælp, for stærke lokalsamfund er forudsætningen for en stærk sparekasse.

Under overskriften “Til fælles bedste” er det derfor vores ambition at tage en række initiativer i de kommende år, som styrker fællesskaberne. Med både kunder, kolleger og lokalsamfund.

Læs strategien
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os