Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi søger en regnskabsanalytiker til hovedsædet i Middelfart

15. august 2022

Har du et solidt kendskab til regnskabsanalyse, og kan du omsætte din viden og dine analyser til brugbar information over for både bestyrelsen, ledelsen, kreditafdelingen og vores erhvervsrådgivere, så har vi et job til dig.

Du bliver en del af Sparekassens kreditafdeling der består af ti kolleger. Regnskabsanalyserne udarbejdes primært for Sparekassens større erhvervskunder. Analyserne bidrager med relevant indsigt, både i vurderingen af nye kunder, gennemgang af lånesager. Samtidig danner analyserne fundamentet for erhvervsrådgiverens værdiskabende dialog med kunden.

 
 

For at lykkes i jobbet skal du:

 • have solidt kendskab til regnskaber og regnskabsanalyse
 • have erfaring med udarbejdelse af koncernregnskaber
 • kendskab til virksomhedsskatteordningen
 • kunne omsætte dine analyser til brugbar viden
 • være god til at kommunikere. Du indgår ofte i drøftelser og sparrer med dine kolleger, særligt erhvervsrådgiverne.

Du er formentlig uddannet revisor og har gennem dit job opnået stort kendskab til ejerledede virksomheder. I dagligdagen arbejder du selvstændigt, og du er god til at prioritere din tid, så opgaverne bliver løst i den rigtige rækkefølge.

Du bliver en del af vores kreditafdeling og indgår derfor i et stærkt, fagligt fællesskab i afdelingen. Du refererer til vores kreditdirektør.

En af Danmarks bedste arbejdspladser

Vi kan tilbyde dig et job på en af Danmark bedste arbejdspladser – og den arbejdsplads, som kolleger i sektoren helst vil arbejde på. En af årsagerne til, at vi er en eftertragtet arbejdsplads, er, at vi giver vores kolleger stor frihed til at løse arbejdet, som det passer den enkelte bedst. Din opgave er at omsætte den frihed til gavn for Sparekassen, dine kolleger og dig selv.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kreditdirektør, Henrik Jeppesen på 61940590 eller HR-direktør Helle Lund Gregersen på 27900547.

Sidste frist for at søge jobbet er søndag den 21. august, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende kalder kandidater til samtale.

Sådan søger du

Når du søger en stilling i Middelfart Sparekasse, er der nogle processer, der automatisk går i gang. Vi vil her give dig et overblik over disse, så du ved, hvad der sker med din ansøgning.

 • Der findes mange gode råd til, hvordan en ansøgning og et CV kan opstilles. For at du kan lave en ansøgning og et CV, der matcher os så godt som muligt, kan du herunder se, hvad vi lægger vægt på.

  • Ansøgningen skal være personlig og give os et godt indblik i, hvem du er som person – dvs. ikke kun din faglige og professionelle side, men også din mere private side. Vi er interesseret i det hele menneske bag ansøgningen
  • Send aldrig standardansøgninger. Ansøgningen skal være målrettet og vise, at du har en oprigtig interesse i den stilling, du søger
  • En ansøgning skal være velskrevet og veldisponeret.
  •  Ansøgningen må meget gerne bære præg af, at du har sat dig ind, hvordan Middelfart Sparekasse er som arbejdsplads. Vi har en meget informativ hjemmeside, hvor du kan lære mere om Sparekassen
  • Hvis du har en aktiv LinkedIn-profil, må du gerne indsætte et link til denne på din ansøgning eller CV. LinkedIn er ofte en god kilde til at danne sig et overblik over en kandidats erfaring og kompetencer, og derfor benytter vi os også i nogle tilfælde af denne mulighed.
 • Når du har uploadet din ansøgning på vores hjemmeside, vil du modtage en mail, der bekræfter, at vi nu har modtaget din ansøgning, og at den er under behandling.

  Din ansøgning vil herefter blive behandlet i HR og videresendt til lederen for den afdeling, der søger en ny medarbejder. Herefter vil lederen og HR i samarbejde tage stilling til, hvem der skal inviteres til samtale.

  Hvis du ikke er en af dem, vi vil invitere til samtale, vil du snarest muligt få skriftlig besked om det.

  Hvis du er en af dem, vi gerne vil se til en samtale, vil du blive kontaktet for at aftale de praktiske detaljer. Endvidere vil du inden samtalen modtage et link til udfyldelse af en personprofil, som vi anvender som udgangspunkt for samtalen. Profilen står ikke alene, men har til formål at skabe en god og dybere dialog under samtalen, ligesom du til samtalen vil få en tilbagemelding på selve profilen.

  Til samtalen vil det typisk være lederen i afdelingen og/eller en medarbejder i samme jobfunktion samt vicedirektøren eller HR-chefen, som møder dig. Formålet med samtalen er, at vi lærer dig godt at kende, men også at du får et solidt indblik i, hvordan det er at være ansat i vores virksomhed.

  Samtalen tager 1,5-2 timer, hvor vi kommer rundt om alle væsentlige emner.

  Efter samtalen bestræber vi os på at vende tilbage inden for få dage med enten tilbud om ansættelse eller et begrundet afslag.

Upload din ansøgning her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os