Sune Hasseltoft og hans seks kolleger i afdelingen bor på førstesalen på Dalumvej 54 B, med Sparekassens privatafdeling i Odense i stueetagen.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

1. februar 2016 kunne vi i Middelfart Sparekasse byde velkommen til 36-årige Sune Hasseltoft. Han er Sparekassens nye afdelingsdirektør i erhvervsafdelingen på Dalumvej i Odense.

Sammen med sine seks kolleger i erhvervsafdelingen, skal Sune arbejde på at gøre Middelfart Sparekasse mere kendt som erhvervs-pengeinstitut i Odense.

“Mine primære arbejdsopgaver vil være ledelse samt synliggørelse af Middelfart Sparekasse i lokalområdet. Jeg har valgt Middelfart Sparekasse på grund af Sparekassens syn på mennesker – både kunder og medarbejdere”, siger Sune Hasseltoft

Han kommer fra en stilling som leder af Nordeas erhvervsafdeling i Svendborg, men han kender Odense godt, da han har arbejdet i Odense fra 2007 til 2015. Her var han erhvervsrådgiver i Fionia Banks finanscenter, og da banken lukkede, var han ansat i Finansiel Stabilitet fra 2009 til 2011. Siden 2011 har han været ansat i Nordea, først i Odense og de sidste 10 måneder som afdelingsleder i Svendborg.

Et stærkt kort

Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse, er glad for at kunne præsentere Sune Hasseltoft som Sparekassens nye afdelingsdirektør i Odense Erhverv.

“Sune har et indgående kendskab til det odenseanske erhvervsliv, han har en solid faglig ballast, og så har han ledererfaring. Kort sagt har han hele pakken til jobbet som afdelingsdirektør i Odense Erhverv”, siger Martin Baltser.

Sune Hasseltofts tiltræden markeres ved et åbent hus-arrangement i Middelfart Sparekasse på Dalumvej 54 B i Odense torsdag den 25. februar klokken 14.30 til 16.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her