Større tekst
- 100% +
Læs op

Hedensted

Velkommen til Rikke Utoft Jakobsen

11. marts 2022

Vi har netop budt velkommen til 30-årige Rikke Utoft Jakobsen som rådgiver i sparekassens afdeling i Hedensted. Hun kommer til sparekassen fra Arbejdernes Landsbank, hvor hun har været elev og siden rådgiver siden 2010 – senest i Horsens-afdelingen.

Book et møde med Rikke

For fremtiden kan du møde hende i vores Hedensted-afdeling i det gamle apotek på Østerbrogade – ikke langt fra hjemmet i Hedensted, hvor hun har boet med sin mand og to børn siden 2020. Rikke Utoft Jakobsens mand er desuden født og opvokset i byen, og hele familien er engageret i Hedensted Gymnastikforening.

Det bedste ved jobbet som rådgiver er at hjælpe folk i mål med deres drømme og få det hele til at gå op i en højere enhed for den enkelte kunde. Og jeg har netop valgt Middelfart Sparekasse, fordi de går op i, at kunderne skal have den bedst mulige behandling. Og så betyder det selvfølgelig også noget, at sparekassen er kendt for at have et enormt godt arbejdsmiljø, siger Rikke Utoft Jakobsen.

I fritiden er det familie og venner, der bliver prioriteret, og når pulsen skal op, spænder Rikke Utoft Jakobsen løbeskoene til en tur i skoven eller dyrker fitness på forskellige træningshold.

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Rikke
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os