Større tekst
- 100% +
Læs op

Hørning

Velkommen til Jørgen Møller-Nielsen

10. februar 2023

Vi har budt velkommen til en ny rådgiver i afdelingen i Hørning. Det er 57-årige Jørgen Møller-Nielsen, der har 39 års erfaring som bank- og formuerådgiver. I de seneste tre år har han arbejdet som selvstændig i en virksomhed, han stiftede sammen med sin kone i 2019.

 

Book et møde med Jørgen

Jørgen Møller-Nielsen savnede imidlertid finanssektoren, og derfor er det altså kunderne i Middelfart Sparekasse, som nu får gavn af hans mange års erfaring.

Jeg holder meget af mødet med kunderne i jobbet som rådgiver. At komme hele vejen rundt om deres økonomi, høre om deres ønsker og drømme – og at være med til at opfylde dem. Og så synes jeg, at sparekassen har nogle gode værdier. De vægter tilfredshed hos medarbejdere og kunder, og så støtter de lokale aktiviteter, siger Jørgen Møller-Nielsen, som allerede har haft sin første arbejdsdag i Middelfart Sparekasse.

Han overtager i vidt omfang sine opgaver fra Alis Carlsen, som gik på pension 10. februar.

Jørgen bor i Silkeborg med sin hustru og har tre voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra.

Fritiden bruges på hygge med familie og venner – og en række fritidsaktiviteter. Jørgen Møller-Nielsen kan godt lide at sejle i kajak, stå på ski og vinterbade – og så går han meget op i vin.

Book et møde med Jørgen lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Jørgen her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Jørgen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os