Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart Erhverv

Velkommen til Anders Peter Skjoldborg

10. juni 2024

Anders Peter Skjoldborg varmede op til sit nye arbejde her i Middelfart Sparekasse med en gåtur på 350 kilometer fra Oviedo til Santiago de Compostela på caminoen. Og nu er den erfarne erhvervsrådgiver atter på plads her i Sparekassen.

Book et møde med Anders

39-årige Anders Peter Skjoldborg er efter fire og et halvt år i et andet pengeinstitut atter på plads i Sparekassen, hvor han tidligere var ansat i 10 år i vores Kolding-afdeling.

Anders voksede op i Middelfart, han gik på Vestre Skole, han spillede fodbold i MG&BK, han var træner i MG&BK, hvor han blandt andre trænede Christian Eriksen og Rasmus Falk, og nu er han altså tilbage i byen.

Jeg savnede kulturen i Middelfart Sparekasse, og det har været en både rar og nem følelse at komme tilbage. 

Han glæder sig til igen at arbejde, som han bedst kan lide det: Meget kundevendt med vide rammer, og køreturene mellem Kolding og Middelfart udnytter han blandt andet til at høre podcast.

Book et møde med Anders lige her
Anders Peter Skjoldborg, erhvervsrådgiver i Middelfart Erhverv

Spontantur på Caminoen

Efter afskeden med den tidligere arbejdsgiver var der blandt andet tid til at ordne hus og have, men der opstod også en unik mulighed for en spontan beslutning.

Jeg er glad for at gå, så en mandag bestilte jeg en tur på caminoen, tirsdag rejste jeg, og onsdag gik jeg de første af i alt 350 kilometer mellem Oviedo og Santiago de Compostela, fortæller erhvervsrådgiveren, der gik den oprindelige camino kaldet Primitivo.

Det var en stor oplevelse med fantastisk natur, og specielt det at være til stede i nuet var enestående. Så betød det mindre, at regnen væltede ned de første fire-fem dage, og jeg havde selvfølgelig ikke pakket regntøj, fortæller han med et skævt smil.

Anders Peter Skjoldborg har sin private base i Kolding, hvor han bor sammen med sin kone og parrets 13-årige tvillingedrenge.

Hvorfor skal du blive erhvervskunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Anders her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Danmarks bedste image

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Anders
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os