Større tekst
- 100% +
Læs op

NemID bliver til MitID

Tre gode grunde til at bruge NemID nøgleappen

20. april 2021

Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet – uden at have dit nøglekort ved hånden. NemID nøgleapp er gratis, og kan downloades til både iPhone og Android.

Fordelene ved nøgleappen er mange, men de tre største fordele er:

  1. Du løber aldrig tør for nøgler
  2. Nemmere nethandel med NemID nøgleappen
  3. Du er klar til at gå over på MitID til sommer.

 

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play

NemID bliver til MitID

Digitale løsninger bliver erstattet af nye over tid. Det gør de, fordi de skal være sikre og kunne følge med udviklingen, ligesom vi kender det fra vores mobiltelefon og computer.

Derfor bliver NemID til MitID. MitID bliver indført i løbet af sommeren 2021, og du får automatisk besked, når du skal over på MitID. Men du kan med fordel forberede dig allerede nu ved at hente og bruge NemID nøgleappen – så er overgangen til MitID lettere.

Nemmere nethandel med NemID nøgleappen

I løbet af efteråret 2020 blev løsningen ved handel på nettet, hvor den handlende via sms modtager en kode efter indtastning af kortoplysninger, opdateret. Opdateringen betyder, at man nu skal bruge enten sin NemID nøgleapp eller nøgleviser til at godkende købet eller indtaste en personlig kode sammen med koden fra sms’en, når man handler på nettet.

Med NemID nøgleappen løber du aldrig tør for nøgler

Der er ikke nøgler i nøgleappen, og du skal ikke lede efter nøgler, som på nøglekortet, og du løber aldrig tør for nøgler. Så du slipper for at holde styr på dit papkort og evt. vente på et nyt, hvis du er løbet tør for nøgler.

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play
Læs mere
Sådan kommer du i gang med NemID nøgleappen
Læs mere
Læs mere
Nye sikkerhedsløsninger for kortbetalinger
Læs mere
Læs mere
Derfor bliver din betaling online afvist
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os