Swipp bliver til MobilePay
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse bliver en del af et nyt MobilePay-samarbejde. Det betyder, at du på sigt vil sige farvel til Swipp og goddag til MobilePay. I første omgang forbliver alle privatkunder i Swipp, mens alle erhvervskunder får tilbudt at skifte til MobilePay.

Swipp kan benyttes som hidtil i en endnu periode, hvorefter løsningen fases ud. Indtil da serviceres løsningen og kan benyttes af både privatkunder og erhvervsdrivende. Vi skal nok holde dig orienteret om overgangen til MobilePay.

Med det brede samarbejde omkring MobilePay får du en meget stærk løsning omkring mobile betalinger. Samtidig bevares det bedste fra Swipp, nemlig muligheden for at lave konto til konto-overførsler. Det er sikrere og billigere end MobilePays system i dag, hvor der overføres via brugernes betalingskort. Dermed forenes det bedste fra begge verdener til glæde for kunderne og pengeinstitutterne.

Nyt navn

Fremover vil MobilePay alene blive markedsført på sit navn og ikke som hidtil ”MobilePay by Danske Bank”. Det nye partnerskab betyder også, at Middelfart Sparekasse og de øvrige pengeinstitutter sikres indflydelse på den fortsatte udvikling af MobilePay.

Swipp vil på sigt udgå som selvstændig app – og selskabet bag lukkes formelt, når tid er, mens dele af funktionaliteten som nævnt vil leve videre.
I den kommende tid vil vi naturligvis informere løbende, når der er nyt omkring overgangen fra Swipp til MobilePay.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.