Swipp bliver til MobilePay
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse bliver en del af et nyt MobilePay-samarbejde. Det betyder, at du på sigt vil sige farvel til Swipp og goddag til MobilePay. I første omgang forbliver alle privatkunder i Swipp, mens alle erhvervskunder får tilbudt at skifte til MobilePay.

Swipp kan benyttes som hidtil i en endnu periode, hvorefter løsningen fases ud. Indtil da serviceres løsningen og kan benyttes af både privatkunder og erhvervsdrivende. Vi skal nok holde dig orienteret om overgangen til MobilePay.

Med det brede samarbejde omkring MobilePay får du en meget stærk løsning omkring mobile betalinger. Samtidig bevares det bedste fra Swipp, nemlig muligheden for at lave konto til konto-overførsler. Det er sikrere og billigere end MobilePays system i dag, hvor der overføres via brugernes betalingskort. Dermed forenes det bedste fra begge verdener til glæde for kunderne og pengeinstitutterne.

Nyt navn

Fremover vil MobilePay alene blive markedsført på sit navn og ikke som hidtil ”MobilePay by Danske Bank”. Det nye partnerskab betyder også, at Middelfart Sparekasse og de øvrige pengeinstitutter sikres indflydelse på den fortsatte udvikling af MobilePay.

Swipp vil på sigt udgå som selvstændig app – og selskabet bag lukkes formelt, når tid er, mens dele af funktionaliteten som nævnt vil leve videre.
I den kommende tid vil vi naturligvis informere løbende, når der er nyt omkring overgangen fra Swipp til MobilePay.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her