John Hauge Nielsen, afdelingsdirektør i Vejle
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

John Hauge Nielsen skifter titlen som områdedirektør i Den Jyske Sparekasse ud med afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Vejle.

Det er en erfaren leder med stærk tilknytning til Vejle og omegn, der skal stå i spidsen for Middelfart Sparekasses kommende fælles afdeling på Toldbodvej 2 i Vejle. De cirka 30 kolleger fra de tre nuværende afdelinger i Vejle-området, Vinding, Ødsted og Vejle, flytter i begyndelsen af 2019 sammen på den nye adresse. Og det bliver altså med John Hauge Nielsen som leder.

Den kommende afdelingsdirektør ser frem til opgaven med at gøre tre velfungerende afdelinger til én endnu stærkere enhed:

Jeg er overbevist om, at god ledelse med humor og nærvær skaber glæde, og kunderne skal ud over kvalitet og hastighed mærke udstråling og glæde.

John Hauge Nielsen er ikke i tvivl om, hvad den vigtigste vare på hylderne er:

Det produkt, vi sælger, er tillid. Tillid opbygges ved at være tæt på kunder og kolleger, ved at overholde aftaler, vise nærvær og kun tilbyde kunderne de produkter, de har brug for. Det tager lang tid at opbygge tillid og kun et splitsekund at nedbryde den, så derfor er ordentlighed bare vigtig, og jeg nyder at kunne drive en butik efter disse værdier.

Både professionelt og i fritiden betyder det meget for John Hauge Nielsen at engagere sig og gøre en forskel. Derfor har han i flere år været bestyrelsesmedlem i fonden bag Jelling Musikfestival. Nu glæder han sig til også at gøre en forskel i Middelfart Sparekasse.

Der er mange, som gerne vil slå sig op på at udvise samfundsansvar, men det er de færreste som kan gennemsyre en organisation med værdierne, som Middelfart Sparekasse har formået gennem mange år. Jeg har nogle klare leveregler og værdier, som sparekassen lever op til, så derfor takkede jeg ja til at blive en del at det fantastiske hold, siger John Hauge Nielsen.

John Hauge Nielsens karriere i finansverdenen blev indledt med en elevplads i Sparekassen SDS i Give. Jobmæssigt har han blandt andet været i Thyregod, Jelling og Vejle – privat er han blevet i Give, hvor han bor sammen med sin kone, Karin. De har tre børn på 15, 22 og 24 år.

Vil du snakke med John?

Du kan ringe direkte til John på 76 43 51 49, eller booke et møde med ham her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.