Hæveautomat
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi har fået rigtigt mange henvendelser og kommentarer til beslutningen om at samle vores tre afdelinger i Vejle-området på én adresse: Toldbodvej 2. Tak for dem alle.

Særligt ét spørgsmål har vi mødt mange gange fra kunderne i Vinding-afdelingen: Bevarer I hæveautomaten?

Nu kan vi svare på spørgsmålet: Ja, vi vil fortsat have en hæveautomat i Vindinggård Center – også når afdelingen er flyttet til Toldbodvej 2.

Det giver dig mulighed for at klare de dagligdags bankforretninger lokalt. I automaten kan du hæve danske kroner og euro – og du kan indsætte danske kroner (sedler).

Følg med på midspar.dk/nyvejle

Arbejdet med at gøre vores nye afdeling klar til at tage imod alle vores kunder fra Vejle-området skrider planmæssigt frem. Den præcise dato for flytningen kender vi ikke endnu, men det bliver i begyndelsen af 2019. Du kan følge med på midspar.dk/nyvejle, hvor vi løbende fortæller seneste nyt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.