Whale Watching 2017 på Lillebælt
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Udsolgt til den 3. september 2017.

Middelfart Sparekasse, Middelfart afdelingen ved Claus Hansen har igen arrangeret de populære ture – Whale Watching 2017 på Lillebælt – med båden Mira III. Så har du lyst til at komme ud og se marsvin, som vi håber vil boltre sig i vandet, så kan du købe din billet i afdelingen. Kaptajn Hans Østergaard er ved roret og Søren Hechmann, også kaldet Søren Marsvin, fortæller undervejs.

Tid og sted for Whale Watching 2017 på Lillebælt

Vi sejler ud fra Gl. Havn i Middelfart søndag den 27. august og ( UDSOLGT TIL…søndag den 3. september 2017 kl. 10.00). Sejladsen varer ca. 2 timer.

Billetsalg

Du kan købe din billet i vores afdeling i Middelfart, Havnegade 21, Middelfart tlf. nr. 64 22 22 00. Billetprisen er 50 kr. uanset alder. ( Lidt godt til ganen er inkl. i prisen).

Om Mira III

Mira III er bygget på Frederikssund Skibsværft og sejlede fra 1915 som turbåd på Øresund. Mira III har, foruden at sejle på Lillebælt, også sejlet for Københavns Havnevæsen, for Forsvaret med sejlads til Københavns Ø-forter og som rutebåd på Århusbugten.

Det var lodsen, Henriksen fra Gammel Vestergade i Middelfart, der for at supplere sin løn som lods, i 1966 købte båden og fik skibet til Middelfart, hvor han startede tursejlads på Lillebælt. I 1996 blev båden solgt til Holger Petersen, der var skipper på turbåden, indtil han i 2011 overdrog den til Hans Østergaard, som er Mira III′s nuværende skipper.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen
Middelfart Sparekasse
Middelfart afdelingen

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.