Whale Watching 2017 på Lillebælt
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Udsolgt til den 3. september 2017.

Middelfart Sparekasse, Middelfart afdelingen ved Claus Hansen har igen arrangeret de populære ture – Whale Watching 2017 på Lillebælt – med båden Mira III. Så har du lyst til at komme ud og se marsvin, som vi håber vil boltre sig i vandet, så kan du købe din billet i afdelingen. Kaptajn Hans Østergaard er ved roret og Søren Hechmann, også kaldet Søren Marsvin, fortæller undervejs.

Tid og sted for Whale Watching 2017 på Lillebælt

Vi sejler ud fra Gl. Havn i Middelfart søndag den 27. august og ( UDSOLGT TIL…søndag den 3. september 2017 kl. 10.00). Sejladsen varer ca. 2 timer.

Billetsalg

Du kan købe din billet i vores afdeling i Middelfart, Havnegade 21, Middelfart tlf. nr. 64 22 22 00. Billetprisen er 50 kr. uanset alder. ( Lidt godt til ganen er inkl. i prisen).

Om Mira III

Mira III er bygget på Frederikssund Skibsværft og sejlede fra 1915 som turbåd på Øresund. Mira III har, foruden at sejle på Lillebælt, også sejlet for Københavns Havnevæsen, for Forsvaret med sejlads til Københavns Ø-forter og som rutebåd på Århusbugten.

Det var lodsen, Henriksen fra Gammel Vestergade i Middelfart, der for at supplere sin løn som lods, i 1966 købte båden og fik skibet til Middelfart, hvor han startede tursejlads på Lillebælt. I 1996 blev båden solgt til Holger Petersen, der var skipper på turbåden, indtil han i 2011 overdrog den til Hans Østergaard, som er Mira III′s nuværende skipper.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen
Middelfart Sparekasse
Middelfart afdelingen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her