Vivian Andersen, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Kolding
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Efter mere end 34 år i finanssektoren, og de seneste 12 år i Middelfart Sparekasse i Kolding, går Vivian Andersen på efterløn, og hun har sidste arbejdsdag fredag den 25. oktober.

Det har været spændende at følge den store udvikling i branchen siden jeg startede i 1985, og ikke mindst udviklingen i Middelfart Sparekasse de seneste år. Nu glæder jeg mig til at nyde tilværelsen som efterlønner, med lidt mere tid til familie, fritidsinteresser og rejser, siger Vivian.

Åbent hus

På Vivians sidste arbejdsdag, fredag den 25. oktober, holder vi åbent hus hele dagen, og alle er velkomne til at kigge forbi til en kop kaffe og lidt kage.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.