Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Håndboldstjernen Mikkel Hansen fortsætter sit arbejde mod mobning i regi af foreningen MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning. Og vi fortsætter med at bakke op om arbejdet. Derfor sætter Sparekassen seks pladser på højkant til unge håndboldspillere i alderen 12 til 16 år med, når Mikkel Hansen inviterer til håndboldcamp i Helsingør tirsdag den 27. december.

I erkendelse af, at håndboldcampen denne gange foregår længere væk fra vores hjemmebaner på Fyn og i Jylland, har vi arrangeret bustransport fra Middelfart til Helsingør og retur. Vi sørger også for, at hele familien kan få en hyggelig juletur, for i bussen er både plads til håndboldspilleren og familien.

Fem timer med Mikkel Hansen

Håndboldcampen er målrettet 12 til 16-årige bagspillere. I løbet af de fem timer, campen varer, får de teknisk og fysisk træning med Mikkel Hansen samt en snak om at være gode kammerater, og hvad mobning kan gøre både ved den enkelte og ved hele holdet. Campen foregår fra klokken 10 til 15, så forvent, at der er afgang fra Middelfart Sparekasse i Havnegade i Middelfart klokken cirka 7 om morgenen den 27. december.

Du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen her. Det skal du gøre senest onsdag den 15. december. De seks heldige vindere får besked fredag den 17. december.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her