GUF - vind billetter til koncert med Poul Krebs
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik”, så dagens lys for over 30 år siden. Foreningens formål er at fremme interessen for – og udbrede kendskabet til – folkemusik.

Lørdag 10. november har GUF arrangeret koncert med Poul Krebs i Middelfart. Poul Krebs solo er en ganske særlig og nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur.

Vind billetter til koncerten

Svar på spørgsmålet herunder, så er du med i lodtrækningen om to billetter til koncerten.

Vi trækker den heldige vinder torsdag 1. november 2018.

KONKURRENCEN ER SLUT

Vi bruger udelukkende dine oplysninger i forbindelse med konkurrencen, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.