Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Hver dag spreder Danske Hospitalsklovne glæde for børn på landets børneafdelinger. Det budskab vil vi gerne dele, og derfor er Middelfart Sparekasse med, når hele Danmarks Næsjonaldag fejres fredag den 24. juni.

Så kig forbi den nærmeste Middelfart Sparekasse og få fingrene i en flot, rød næse. Den koster kun 10 kroner, og samtidig er du med til at sprede glæde og øge kendskabet til hospitalsklovnenes vigtige arbejde.

Del et billede og spred budskabet

Del et billede med os og hospitalsklovnene på Facebook og/eller Instagram med #givditsmilvidere (og gerne #midspar og #danskehospitalsklovne). Middelfart Sparekasse giver 5 kroner pr. billede til hospitalsklovnene*. Husk, at din profil skal være åben, før billedet registreres. Du kan ændre dette under indstillinger i din Instagram-app.

Gør som Odense-afdelingen. Find den røde næse frem og del dine billeder med os allerede i dag. Tag fx klovnenæsen på i bussen, på cyklen, i skolen eller på arbejde og spred smil på din vej.
IMG_1738

 

 

 

 

 

 

 

 

*Op til 10.000 kroner

Spar op og støt et godt formål

Læs mere om vores MS Fokus-konto, hvor du sparer op samtidig med, at du støtter et velgørende formål. I 2016 og 2017 går pengene til Danske Hospitalsklovne.

Se video her om Næsjonaldagen her:

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.