Finanswatch og Wilke står bag "Finansimage 2018". Middelfart Sparekasse topper listen.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

For tredje år i træk har finansmediet Finanswatch og analysevirksomheden Wilke undersøgt de 30 største pengeinstitutters image i befolkningen. For tredje år i træk er det Middelfart Sparekasse, der topper listen “Finansimage 2018”. Det er vi utroligt stolte af. Tillid, ærlighed, åbenhed og ordentlighed er værdier, der betyder meget for os. Derfor er det dejligt, at det også er det kunderne oplever i mødet med os – for det er jeres oplevelse af os, der danner vores image.

“Det allervigtigste for os er at lykkes i mødet med kunden. Du skal mærke, at vores rådgivning tager udgangspunkt i dine behov, ikke i vores produkter. Når det lykkes, er vi godt på vej med at opbygge et godt image,” siger adm. direktør Martin Baltser.

En ansvarlig profil

At drive sparekasse handler for os om meget andet end at tjene penge. De er midlet til at gøre de andre ting, vi gerne vil.

“Vi har i omegnen af 500 sponsor- og samarbejdsaftaler med lokale foreninger og organisationer. De byer, vi har afdeling i, skal mærke, at vi gør en positiv forskel. Vi er der ikke kun for at tjene penge, men også for at give igen til byen. Det har også stor betydning for opfattelsen af os som pengeinstitut,” siger Martin Baltser.

Om undersøgelsen

Finanswatch og Wilke har spurgt 5.140 repræsentativt udvalgte danskere om deres syn på landets 30 største pengeinstitutter (målt på udlån). Undersøgelsen er gennemført i perioden 23. juli til 3. september.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.