Byens Bedste 2019 - Middelfart Sparekasse står bag Fællesskabsprisen
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Byens fremtid er en fælles sag

I Sparekassen er vi en af partnerne bag “Byens Bedste” i Middelfart. Den lokale avis gør det til en fælles sag at tale alle de gode ting, vi har i hele kommunen, op i stedet for at fokusere på det, vi ikke har. Det er også en fælles sag at fastholde Middelfart Kommune som en attraktiv kommune for både virksomheder og borgere. Vi giver vores bidrag på mange måder. Nu også ved at honorere et helt specielt fællesskab med 15.000 kroner.

Fællesskabsprisen

Sammen kan vi mere, end vi kan hver for sig. Den tankegang gennemsyrer alt, vi gør i Middelfart Sparekasse. Vi har ingen salgsmål, som hver medarbejder skal leve op til. De mål, vi sætter os, sætter vi sammen. Fordi det giver mening at løfte i flok.

Danmark er et foreningsland, som bygger på stærke fællesskaber og personer, der gør noget for andre. Bevares. De fleste gør det jo fordi, de synes, det er sjovt og givende. Men de fleste giver alligevel mere, end de tager.

Sparekassen blev grundlagt af en forening som en forening i 1853, så vi er bygget på fællesskaberne. Derfor er det oplagt, at Middelfart Sparekasse er sponsor bag “Fællesskabsprisen”. Den er en af tre særpriser, som er en del af Melfar Postens “Byens Bedste”-kampagne i Middelfart dette efterår.

Kom med til awardshow i Middelfart

“Byens bedste” kåres inden for en lang række af kategorier ved et awardshow lørdag den 5. oktober på Hotel Park i Middelfart.
Kom med på Hotel Park den 5. oktober og find ud af hvem, der er “byens bedste”. Og vær med til at hylde det lokale liv sammen med alle de andre deltagere.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.