Middelfart Sparekasse flytter fra Uldum til Tørring
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Efter 24 år i Uldum har vi besluttet at flytte afdelingen til Tørring, nærmere bestemt til Bredgade 8 i Tørring. Årsagen er pladsmangel i den nuværende afdeling på Søndergade 17 i Uldum. De seks kolleger i Middelfart Sparekasse i Uldum betjener nemlig så mange kunder, at der skal en syvende kollega til afdelingen. Og det er der ikke plads til i de nuværende rammer.

Derfor begyndte vi at overveje alternativer, og vi valgte at se på alle muligheder. Når vi ser på et kort over Hedensted Kommune, så er det ikke optimalt at have to afdelinger så tæt på hinanden, som Uldum og Hedensted er. Ved at flytte til Tørring får vi en bedre geografisk dækning af hele kommunen, og vi vil være hele kommunens pengeinstitut.

I den kommende afdeling i Tørring er der plads til, at der med tiden kan være mere end syv kolleger. Det åbner også mulighed for, at vi kan servicere det lokale erhvervsliv endnu bedre end i dag.

En langtidsholdbar løsning

For Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse, er flytningen af afdelingen og den planlagte udvidelse af medarbejderstaben et bevis på sparekassens tro på udviklingen i hele Hedensted Kommune.

“Vores afdelinger i Hedensted og Uldum – snart Tørring – har tilsammen samme antal medarbejdere, som vi har i byer som Vejle og Kolding. Det vidner om en utroligt stor opbakning til os fra borgerne i hele Hedensted Kommune, og vi viser tydeligt, at vi vil være en aktiv del af udviklingen ved at gå offensivt til værks,” siger Martin Baltser.

Hæveautomaten bliver

For kunderne i Uldum betyder flytningen til Tørring, at de får længere til deres lokale sparekasse. Vi vil gøre vores bedste for, at kunderne oplever så få gener som muligt.

Vi bevarer hæveautomaten i Søndergade 17, så kunderne kan klare de mest almindelige bankforretninger lokalt. Og vi kører gerne ud til kunderne, når der er behov for et personligt møde med rådgiveren.

Og så bakker vi selvfølgelig fortsat om foreningslivet og begivenheder i Uldum. Vi har oplevet en helt utrolig opbakning i alle årene i Uldum. Det glemmer vi selvfølgelig ikke.

Dato for flytningen er endnu ukendt

Vi kan endnu ikke melde den endelige dato for flytningen ud. Men så snart, vi kender datoen, så får alle kunder selvfølgelig besked, og vi inviterer naturligvis også til åbningsreception, når vi er kommet på plads på den nye adresse.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Hvis du har et spørgsmål eller en kommentar til vores beslutning, så er du velkommen til at kontakte os, så vender vi tilbage med et svar så hurtigt som muligt. Du kan skrive til os på uldum@midspar.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.