Europas bedste arbejdspladser 2018
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

I konkurrence med 2.800 arbejdspladser fra hele Europa blev det akkurat ikke til en podieplads til os, da konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place to Work torsdag aften offentliggjorde Europas Bedste arbejdspladser ved en gallafest i Athen.Vi fik nemlig en fjerdeplads i konkurrencen.

Arbejdspladserne er inddelt i fire kategorier: mindre arbejdspladser, mellemstore arbejdspladser, store arbejdspladser og multinationale arbejdspladser. Sparekassen hører hjemme i kategorien ”mellemstore arbejdspladser”, der er for virksomheder med mellem 50 og 500 medarbejdere. I den kategori er vi den bedst placerede danske virksomhed.

“Vi har i mange år arbejdet med medarbejdertilfredshed og har som en af meget få virksomheder været på listen over de bedste arbejdspladser i Europa 16 år i træk. Det er vi naturligvis stolte af, og vi tager det som et bevis på, at få arbejder så fokuseret som os med trivsel på arbejdspladsen,” siger adm. direktør Martin Baltser.

En vigtig del af sparekassens vækst

Selv om medarbejdertilfredsheden er i fokus, så er vores største fokus at gøre kunderne tilfredse. I den sammenhæng er det afgørende, at medarbejderne har det godt.

“Kunderne kan godt se koblingen – at tilfredse medarbejder giver den bedste service. Derfor er tilfredse medarbejdere en vigtig årsag til de seneste års vækst i sparekassen,” siger Martin Baltser og tilføjer, at det også er en fordel, når der skal rekrutteres nye kolleger.

“Vi har altid mange kvalificerede kandidater at vælge mellem, for det er selvfølgelig også attraktivt at arbejde på en god arbejdsplads,” siger Martin Baltser.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.