Europas syvendebedste arbejdsplads 2019
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Fjerdebedst i Danmark og syvendebedst i Europa. Vi har endnu engang fået ord for, at Middelfart Sparekasse er en rigtigt god arbejdsplads. Faktisk en af de allerbedste i Europa. Great Place to Work kårede de bedste arbejdspladser i Europa ved en gallaevent i Stockholm onsdag den 5. juni, og for tredje år i træk er Sparekassen i top 10.

Tilfredse medarbejdere rimer på tilfredse kunder

Vi meget stolte af vores placering, ikke mindst fordi vejen til gode kundeoplevelser går gennem tilfredse medarbejdere. Så det er ikke kun til gavn for os, der arbejder i Sparekassen, at vi er en god arbejdsplads – det er også til gavn for dig, der er kunde.

En særlig kultur

Så kan du måske tænke “Hvad er det, det gør Sparekassen til en speciel arbejdsplads?”

Vores bedste svar er det noget udefinerbare: Kulturen. Vi har et sammenhold ud over det sædvanlige, og vi vil hinanden det bedste.

Et eksempel fra dagligdagen kan være med til at fortælle, hvad der gør Sparekassen til noget specielt. Videoen herunder er fra vores afdeling i Uldum. De fik besøg af vores nye kollega i IT-afdelingen, Jacob, på hans 43-års fødselsdag. For de fleste i afdelingen var det første gang, de mødte Jacob, men det forhindrede dem ikke i at fejre ham med sang, flag og kage. For os er den modtagelse et godt eksempel på, at vi gør vores bedste for at holde fast i sammenholdet og fællesskabet på arbejdspladsen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.