Middelfart Sparekasse i Svendborg
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Arbejdet med vores kommende afdeling i Svendborg går fremad med hastige skridt, og allerede mandag den 9. november åbner vi døren til vores midlertidige lokaler i Tinghusgade 26. Her sidder vi indtil de permanente lokaler i Tinghusgade 22 er klar i starten af december.

Lokalt hold med stærke profiler
Vi har fået en overvældende modtagelse i Svendborg fra kunder, erhvervsliv og potentielle medarbejdere, og det er vi rigtig glade for. Derfor glæder det os, at vi kan byde velkommen i Svendborgs nye sparekasse fra den 9. november. Her står vi klar med et stærkt hold af lokale profiler, som deler Middelfart Sparekasses vision om at være bedst til kunder og samtidig har et fantastisk kendskab til Svendborg.

Kontakt os allerede nu
Du kan kontakte os allerede nu på telefon 88 20 85 80 eller på svendborg@midspar.dk. Du kan også bede om at blive kontaktet når vi åbner. Udfyld formularen på midspar.dk/svendborg, så hører du fra os, så snart vi er på plads.

Læs mere om afdelingen i Svendborg her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her