Middelfart Sparekasse i Svendborg
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Arbejdet med vores kommende afdeling i Svendborg går fremad med hastige skridt, og allerede mandag den 9. november åbner vi døren til vores midlertidige lokaler i Tinghusgade 26. Her sidder vi indtil de permanente lokaler i Tinghusgade 22 er klar i starten af december.

Lokalt hold med stærke profiler
Vi har fået en overvældende modtagelse i Svendborg fra kunder, erhvervsliv og potentielle medarbejdere, og det er vi rigtig glade for. Derfor glæder det os, at vi kan byde velkommen i Svendborgs nye sparekasse fra den 9. november. Her står vi klar med et stærkt hold af lokale profiler, som deler Middelfart Sparekasses vision om at være bedst til kunder og samtidig har et fantastisk kendskab til Svendborg.

Kontakt os allerede nu
Du kan kontakte os allerede nu på telefon 88 20 85 80 eller på svendborg@midspar.dk. Du kan også bede om at blive kontaktet når vi åbner. Udfyld formularen på midspar.dk/svendborg, så hører du fra os, så snart vi er på plads.

Læs mere om afdelingen i Svendborg her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.