Jonas Knutzen er pr. 1. oktober 2018 ny rådgiver i Hedensted.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vores afdeling i Hedensted har pr. 1. oktober budt velkommen til en ny privatrådgiver – Jonas Knutzen.

Han er ny i Hedensted, men kender sparekassen ganske godt. Han har nemlig været tilknyttet afdelingen i Vinding, mens han uddannede sig til finansøkonom.

“Jonas viste så gode evner, at vi ikke var i tvivl om, at han skulle blive i sparekassen. Vi er i den lykkelige situation, at vi ud over at servicere vores mange nuværende kunder også tager imod mange nye. Derfor kan vi godt bruge et par gode hænder mere i afdelingen,” siger afdelingsdirektør Rune Petersen.

23-årige Jonas Knutzen ser frem til de nye udfordringer i Hedensted.

“Jeg kender sparekassen og vores måde at servicere kunderne på – nu er det med at komme til at lære kunderne og kollegerne at kende,” siger Jonas Knutzen.

Med Jonas Knutzens ankomst tæller afdelingen i det gamle apotek i Hedensted nu 21 kolleger.

Vil du i kontakt med Jonas eller en af de andre i afdelingen, så kan du finde medarbejderne her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.