Middelfart Sparekasse, kunde nr. 75.000.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har åbnet flere nye afdelinger de seneste år, blandt andet i Svendborg i december 2015. De nye afdelinger er en væsentlig årsag til, at sparekassen nu har rundet 75.000 kunder, og derfor var det lige efter bogen, at det var i Svendborg, at kunde nr. 75.000 gik ind ad døren.

Tælleapparatet passerede nemlig 75.000, da familien Skov fra Thurø valgte at blive kunder i Sparekassen.

“Der er flere grunde til, at vi valgte at skifte bank. Først og fremmest søgte vi noget mere personligt – vi manglede at vide, hvem vores rådgiver var i vores tidligere bank. Det var meget upersonligt,” fortæller 39-årige Tobias Skov.

Fra mandagssejladser på Svendborgsund kendte han Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg. Derfor var det oplagt at gå til ham, da familien søgte et nyt pengeinstitut.

Tobias og hustruen Louise kom til møde i sparekassen. Og så blev beslutningen om at skifte truffet ganske hurtigt.

“Vi føler os utroligt velkomne, når vi kommer ind ad døren. Og så er det rart, at tingene kan blive forklaret, så det er til at forstå, siger Louise Skov for hvem tillid til rådgiver Jørgen Pahl er altafgørende.”

“Det har meget at sige, at man føler sig tryg. Jeg er sikker på, at han prøver at gøre det bedste for os,” siger Louise Skov.

Glad for at blive valgt på værdierne

Middelfart Sparekasses afdeling i Svendborg har til december været tre år i byen. Familien Skov er et godt billede på, at der fortsat kommer nye kunder til afdelingen i Tinghusgade.

“Nu bliver der gjort lidt ekstra ud af familien Skov, men vi er meget glade for alle nye kunder,” siger Steen Tinsfeldt og fortsætter:

“Jeg er især glad for, at de valgte os på grund af nogle af de ting, vi gerne vil stå for – at være imødekommende og tilgængelige.”

Vind gavekort til biograftur for to

Mange kunder er gået ind af døren siden den første kunde i 1853, og vi er stolte af og taknemmelige for alle jer, der vælger Sparekassen. Derfor fejrer vi milepælen med en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på en biograftur inkl. popcorn og sodavand for to.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.