Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Vejle har pr. 1. august ansat Hans Elkjær som privatkunderådgiver i afdelingen på Vestre Engvej.

Hans Elkjær, der netop har rundet 60 år, kommer til Middelfart Sparekasse efter 39 år i Sydbank. Faktisk begyndte han som elev i Aktivbanken, der senere blev til Sydbank. Ligesom sparekassen har også Hans Elkjær også fynske rødder, men siden han i 1978 forlod Ringe for elevjobbet i Aktivbanken i Vejle, har han boet i Jylland.

I Sydbank har Hans Elkjær arbejdet med både privat- og erhvervskunder, og han har haft flere lederjob i bl.a. Vejle, Egtved og Billund. Nu skal han rådgive kunderne i Middelfart Sparekasse.

Sparekassen har et super omdømme blandt borgerne, og jeg sætter pris på arbejdsformen, hvor der er frihed under ansvar, siger Hans Elkjær.

Han bor i Vinding med sin kone, Lene, og deres yngste datter, Sisse. Parret har yderligere to døtre og tre børnebørn.

Hans Elkjær har både som aktiv og frivillig leder været en del af fodbold- og håndboldmiljøet i lokalområdet i mange år. Nu har han kastet kærligheden på en noget mindre bold, nemlig golfbolden.

Vil du booke et møde med Hans?

Du kan ringe direkte til Hans på 76 43 51 31 eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her