Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasses nye afdelingsdirektør i erhvervsafdelingen i Odense, Sune Hasseltoft, blev torsdag 25. februar budt velkommen ved en reception i Sparekassens erhvervsafdeling på Dalumvej.

Sune Hasseltoft benyttede lejligheden til at takke for den modtagelse, han har fået efter skiftet til Middelfart Sparekasse.

“Både kolleger og kunder har givet mig en varm velkomst. Jeg glæder mig til arbejdet og til at udvikle erhvervsområdet i Middelfart Sparekasse i Odense sammen med mine kolleger”, sagde Sune Hasseltoft.

Han tiltrådte 1. februar efter en årrække i først Fionia Bank og siden Nordea. De fleste år i Odense, men de sidste 10 måneder var han afdelingsdirektør i Nordeas erhvervsafdeling i Svendborg.

Middelfart Sparekasses erhvervsafdeling i Odense har eksisteret siden 2013. Den tæller seks medarbejder og deler adresse med vores privatkunde-afdeling. Som Sparekassens øvrige afdelinger er nøgleordene kompetent og tilgængelig rådgivning af rådgivere med stort lokalkendskab.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.