Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasses nye afdelingsdirektør i erhvervsafdelingen i Odense, Sune Hasseltoft, blev torsdag 25. februar budt velkommen ved en reception i Sparekassens erhvervsafdeling på Dalumvej.

Sune Hasseltoft benyttede lejligheden til at takke for den modtagelse, han har fået efter skiftet til Middelfart Sparekasse.

“Både kolleger og kunder har givet mig en varm velkomst. Jeg glæder mig til arbejdet og til at udvikle erhvervsområdet i Middelfart Sparekasse i Odense sammen med mine kolleger”, sagde Sune Hasseltoft.

Han tiltrådte 1. februar efter en årrække i først Fionia Bank og siden Nordea. De fleste år i Odense, men de sidste 10 måneder var han afdelingsdirektør i Nordeas erhvervsafdeling i Svendborg.

Middelfart Sparekasses erhvervsafdeling i Odense har eksisteret siden 2013. Den tæller seks medarbejder og deler adresse med vores privatkunde-afdeling. Som Sparekassens øvrige afdelinger er nøgleordene kompetent og tilgængelig rådgivning af rådgivere med stort lokalkendskab.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her