Rådgiver Gunhild Brinch Lihn hjalp Karina Møller med at tage springet og udvide Horseworld i Vejle.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Erhvervsrådgiver Gunhild Brinch Lihn var for god til, at Karina Møller ville undvære hende. Det blev konklusionen, da Karina valgte at skifte pengeinstitut for at følge Gunhild Brinch Lihn nogle måneder efter, hun var skiftet til Middelfart Sparekasse i Vejle.

“Min far havde Gunhild som rådgiver, og jeg selv har også haft hende før. Jeg ville have en rådgiver, der kender mig, og som jeg kan bruge som sparringspartner”, siger Karina Møller.

Hun har drevet Horseworld i 12 år. Forretningen sælger udstyr til både rytter og hest, og efter flere år som gårdbutik flyttede hun forretningen til Flegmade i centrum af Vejle, akkurat som finanskrisen brød ud.

Karina Møller har også kunnet mærke krisen, men ikke mere end, at hun har kunnet udvide forretningen ved først at sikre sig nabobygningen og derefter udvide butiksarealet. Det sket efter samtaler med blandt andre Gunhild Brinch Lihn.

“Hun spurgte mig ” hvad er din plan?”, og efter at have talt om mulighederne, valgte jeg senere at udvide. Næste skridt er at etablere en netbutik”, fortæller Karina Møller.

Hendes to døtre, Martina og Christina, er også de to ansatte i Horseworld. Måden de alle tre bliver mødt på i Sparekassen, sætter Karina Møller stor pris på.

“Vi bliver altid mødt med et smil og hjælpsomhed. Da vi stod på en messe og manglede byttepenge, ringede jeg og sagde, at en mine kolleger kom forbi efter pengene. Det var ikke noget problem. Jeg har det indtryk, at folk i afdelingen ved, hvem jeg er, og hvis Gunhild ikke er der, er en anden altid klar til at hjælpe”, siger Karina, som sætter pris på det kendskab, Gunhild har til hende.

“På et tidspunkt skulle jeg købe en bil, som skulle kunne trække en hestetrailer. Jeg ringede for at spørge, hvad jeg kunne købe for, og Gunhild svarede, at hun vidste, jeg var så sparsommelig, at jeg aldrig ville købe noget, der var for dyrt. Så jeg kunne bare købe den bil, jeg gerne ville have”, fortæller Karina Møller.

Hun anbefaler gerne Middelfart Sparekasse til venner og bekendte.

“Min oplevelse er, at Sparekassen er optaget af at hjælpe folk med at finde løsninger. Og medarbejderne har frihed til at hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her