Toldbodvej 2 i Vejle
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det er over 15 år siden, vi åbnede vores afdeling i Vinding, og vi har lige siden været en del af det aktive handelsliv omkring Vindinggård Center. Afdelingen er vokset støt og roligt, og i dag er vi 10 kolleger i afdelingen. Faktisk har afdelingen været så stor en succes, at vi nu ikke har plads til flere kolleger i afdelingen. Og da vi har ambitioner om at vokse endnu mere i hele Vejle, vil pladsen i Vinding blive for trang på sigt.

For at indfri vores ambitioner om at investere endnu mere i Vejle-området har vi derfor besluttet at samle vores afdelinger i Vinding, Ødsted og Vejle på én ny adresse – Toldbodvej 2.

Det er med vemod, vi forlader Vindinggård Center, men vi tror på, at vi kan gøre endnu mere for vores kunder og hele Vejle ved at flytte sammen på én adresse. Toldbodvej 2 er en særdeles central adresse i Vejle med gode parkeringsmuligheder og også gode muligheder for at komme dertil med offentlig transport.

Du beholder din personlige rådgiver

Målet med at flytte sammen er at kunne vokse os endnu større i Vejle-området, hvor vi i dag har over 10.000 kunder. Alle medarbejdere flytter med til Toldbodvej 2, så du beholder din rådgiver – og vil i det hele taget møde de kendte ansigter på den nye adresse.

Vi bakker op om Vinding

Selv om vi fra nytår ikke længere har en afdeling med faste, daglige åbningstider i Vinding, så vil vi fortsat være synlige i Vinding og bakke op om livet efter fyraften, så vores støtte til lokale foreninger ændrer vi ikke på.

Har du spørgsmål – så er vi klar til at svare

Vi er ikke i tvivl om, at beslutningen på langt sigt er den rigtige, både for dig som kunde, medarbejderne i de tre afdelinger og Sparekassen. Du er altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål, du måtte have. Du kan skrive til os her: flytning@midspar.dk.

Følg med i flytningen

Vi glæder os til at byde dig velkommen i den nye afdeling på Toldbodvej 2. Du kan følge med i tilblivelsen af den nye afdeling på midspar.dk/nyvejle. Vi kender endnu ikke den præcise dato for flytningen, men du vil selvfølgelig få besked i god tid inden.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.