De seks unge mænd er en del af den internationale organisation "Cycling without age" - cykling uden alder.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det er en stor oplevelse for de seks venner fra Strib – og det bliver en stor oplevelse for mange ældre i Australien, når de seks gutter frem til cirka 1. november cykler gennem Australien. Undervejs besøger de nemlig en række plejehjem for at tilbyde beboerne en tur i deres to rickshaws.

De seks venner kan se frem til over 2.000 km. i sadlen, og de har lavet 24 aftaler hjemmefra med hjælp fra den internationale organisation “Cycling without age” – cykling uden alder.

“Og der kommer helt sikkert flere til. Vi har lavet aftaler med cykelklubber i de byer, vi kommer forbi, for at sætte fokus på vores projekt og cykling generelt,” fortæller Kenneth Kelly, en af de seks cyklister fra Strib.

Sponsorhjælp er afgørende

Idéen om at kombinere gode gerninger med en fælles rejse opstod herhjemme. Og den største opgave har været at søge og samle sponsorer, så turen kunne finansieres.

“Arbejdet blev meget større, end vi havde forestillet os. Men det er gået meget bedre end ventet, og vi er enormt glade for opbakningen,” fortæller Kenneth Kelly.

I Middelfart Sparekasse har vi i forvejen sponsoreret en tilsvarende rickshaw, der kan ses på de vestfynske landeveje. Under titlen “Alle har ret til vind i håret” har Middelfart Kommune nemlig – med frivillige kræfter i pedalerne – tilbudt ture ud i det blå til plejehjemsbeboere det seneste års tid. Derfor var det oplagt for os også at hjælpe australske ældre til at få vind i håret.

Følg dem på Instagram

De kommende dage kan du følge de unge mænds oplevelser på nærmeste hold. De har overtaget vores Instagram-profil og fortæller om turen og oplevelserne. Du kan se med på www.instagram.com/midspar

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.