Sundhedssikring
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Markant prisfald på sundhedssikring bør få især virksomhedsejere til at tegne en forsikring, siger Middelfart Sparekasses pensionschef.

Det er ikke rart at være uarbejdsdygtig. Endnu værre er det, hvis der er ventetid på at få den rette behandling. En sundhedssikring er et godt supplement til det offentliges tilbud, og fra og med 2016 er det blevet meget billigere at tegne forsikringen gennem Middelfart Sparekasse. Prisen er sat cirka 1000 kroner ned, så den nu koster 1.975 kroner pr. år.

For det beløb er du sikret kortere ventetid og hurtigere behandling, hvis uheldet er ude.

Ikke mindst for private erhvervsdrivende – og i særdeleshed enkeltmandsvirksomheder – er det et attraktivt tilbud. Hvis du er ene mand i firmaet – eller en af få – kan antallet af dage i sengen hurtigt mærkes på omsætningen, siger Ole B. Lange, pensionschef i Middelfart Sparekasse.

Også for lønmodtagere kan forsikringen være god at have – den sikrer også gratis behandling ved eksempelvis fysioterapeut eller kiropraktor, hvis det skønnes at have gavnlig effekt på en skavank.

Tilbud til kunder

Sundhedssikringen, som Sparekassen tilbyder i samarbejde med Topdanmark, er et tilbud til vores kunder. Ud over gratis behandling indeholder forsikringen også tilbud om forebyggende stress-samtaler og adgang til psykologhjælp.

En udgift på under 200 kroner om måneden kan være tjent hurtigt hjem ved at have adgang til hurtig behandling, hvad enten der er fysiske eller psykiske problemer, der nager, siger Ole. B. Lange, som oplyser, at hjemmeboende børn under 18 år er gratis medforsikret, hvis ægtefællen også tegner sundhedssikringen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.