Print Friendly, PDF & Email
Share Button

En varm oplevelse i en kold tid….

– det har været mottoet for Strib Vinter Festival siden 1989, hvor en lille flok entusiastiske folkemusik-fans stak hovederne sammen og blev enige om, at der skulle være en folkemusikfestival, hvert år i februar måned på Strib Skole.
Halvandet år før i 1987, havde de samme personer stiftet foreningen GUF, “God Underholdende Folkemusik”, som den dag i dag står som arrangør af den årlige Strib Vinter Festival.

Strib Vinter Festival er Danmarks eneste vinter festival, der med masser af råhygge og god musik står som et kulturelt fyrtårn i februarkulden. Et lyspunkt i vintermørket, for de mange gæster, som hvert eneste år trofast kommer til den lille by ved Lillebælt.

Festivalen, som er den 29. i rækken løber af stablen fra den 9. til den 12. februar 2017. Det er, som altid, Strib Skole der lægger lokaler til musikere, lydfolk, festivalmedhjælpere, sponsorer, gæster og ikke mindst publikum.

Billetsalg – partout billetter

Billetsalget starter torsdag den 1. september af partout billetter med 10 % rabat til en pris à 625 kr. – ( normalpris 695 kr), de sælges frem til og med den 31. oktober 2016.
Linket til billetsalget åbner den 1.9. Køb din billet her
Der sælges 250 kampagne billetter, når de er væk, fortsætter salget til normalprisen.

Partout billetten til kampagnepris er UDSOLGT – du kan stadig købe partout billet til normalprisen 695 kr.

Bemærk: Partout billetten indeholder ikke billet til kirkekoncerten om torsdagen, men skal købes særskilt. Det egentlige billetsalg starter fredag den 25. november 2016.

Overnatning

Ønsker du at overnatte, kan du skrive til Mona Høj Jensen på lemona@mail.tele.dk

Vi ønsker dig rigtig god musik oplevelse.

Med venlig hilsen
Middelfart Sparekasse
Strib afdelingen og GUF

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her