Print Friendly, PDF & Email
Share Button

To nye kunder hver eneste dag i 25 år. Det er i runde tal opskriften på at nå 10.000 kunder i vores Kolding-afdeling. Den fyldte 25 år i marts, og tre måneder senere meldte Stine og Heino Pedersen sig som kunder i afdelingen. Med ankomsten af deres familie, nåede vi kunde nr. 10.000 i Kolding.

Fulgte rådgiveren

Stine og Heino havde i nogen tid overvejet at skifte til Middelfart Sparekasse. Da deres personlige rådgiver gennem mange år, Lenette Enderleit, skiftede til sparekassen, var der ikke længere nogen tvivl hos dem.

“Vi går meget op i at have en bank, der vægter personlig betjening, og at man kan komme igennem på telefonen, når man har brug for det,” fortæller Stine Pedersen, før Heino supplerer:

“Vi jublede lidt, da vi hørte det. Det fik brikkerne til at falde på plads.”

Tillid og tilgængelighed

Dermed fik de kombinationen af en rådgiver, de har kendt gennem mange år og derfor har tillid til, og et tilgængeligt, serviceminded pengeinstitut.

“De tager godt imod nye kunder. Vi føler os virkelig velkomne, når vi kommer ind. Det er generelt bare nogle søde mennesker, der er hernede – ikke kun Lenette,” siger Stine med et smil.

10.000 kunder – I was there

Da afdelingen nåede 10.000 kunder, blev det fejret med fælles morgenmad. Afdelingsdirektør Stephan Lorenzen havde fået lavet et krus til hver af de 30 medarbejdere med teksten ”10.000 kunder i Kolding – I was there”.

“Vi er faktisk ret stolte af at have rundet 10.000 kunder – ikke mindst fordi det betyder, at vi selv efter 25 år i byen fortsat kan tiltrække nye kunder, ” siger Stephan Lorenzen.

Stine og Heino blev begavet med en buket blomster og et gavekort på en middag som bevis på, at det var dem, der kan kalde sig kunde nr. 10.000 i Sparekassen.

Vil du også være kunde i Middelfart Sparekasse? Så kan du begynde her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her