Sponsorkroner søger nye ejere
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Hedensted støtter hvert år en masse lokale foreninger og aktiviteter. Det gør vi fordi vi gerne vil være med til at udvikle lokalsamfundet og bidrage til at Hedensted Kommune forbliver et attraktivt og aktivt område.

I 2018 udlodder vi ekstraordinært 4 x 6.000 sponsorkroner til lokale aktiviteter, så hvis du eller din forening har en god idé, som kan blive hjulpet godt på vej af et sponsorat, så send os en ansøgning lige her.

Vi skaber værdi for lokalsamfundet

Middelfart Sparekasse har en lang og velafprøvet tradition for at støtte det lokale liv gennem foreningerne. Vores ambition er at involvere så mange som muligt gennem vores sponsorater, og det har mundet ud i talrige events og traditioner. På den måde kan et forholdsvis begrænset sponsorat vokse sig stort og skabe værdi for både foreningen, deltagerne, tilskuerne og for os.

Vi illustrerer værdien i vores samfundsværdi-hjul:

Se hvem vi støtter

Middelfart Sparekasse støtter hvert år omkring 500 foreninger, klubber og arrangementer i vores markedsområde.

Du kan se nogle af alle de foreninger, klubber og arrangementer, der har modtaget støtte fra Middelfart Sparekasse lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.