Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Når Mikkel Hansen på fredag den 17. juni gæster Middelfart Sparekasse er det med en frisk titel som verdens bedste håndboldspiller i bagagen. IHF, Det Internationale Håndboldforbund, har kåret den danske bagspiller som verdens bedste spiller i 2015 foran klubkammeraten Nicola Karabatic.

Mikkel Hansen besøger Middelfart Sparekasse for at deltage i en middag, der har til formål at samle penge ind til hans forening, MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning. Der er plads til 60 deltagere ved middagen i Sparekassen, hvor Holms Restaurant, Vinspecialisten og Kring Chokolade leverer mad og drikke. Ud over at deltage vil Mikkel Hansen også fortælle om sin karriere og ikke mindst arbejdet i MH24.

Håndboldcamp lørdag

Arrangementet i Sparekassen finder sted i sammenhæng med de håndboldcamps, der er omdrejningspunktet for foreningens arbejde. Flere gange årligt samler Mikkel Hansen unge håndboldspillere til fem timers træning og foredrag, hvor det at være en god kammerat og holdkammerat er i fokus. Lørdag den 18. juni rammer håndboldcampen Vestfynshallerne i Nørre Aaby, hvor 50 unge mellem 12 og 16 skal trænes af Mikkel Hansen og landsholds- og klubkammeraten Henrik Møllgaard.

Støt den gode sag og køb din billet her

Overskuddet fra foreningens arbejde går til projekter, som bekæmper mobning blandt børn og unge. Overskuddet fra middagen i Middelfart Sparekasse går til det samme formål. Det koster 395 kroner at deltage. Læs mere om middagen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her