Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Allan Christensen har nu været i Middelfart Sparekasse i ét år. For anden gang, for han var også ansat her fra 1999 til 2006.

Udfordringen var lidt for fristende, så i 2006 takkede Allan Christensen ja til at være med til at løbe Spar Nords helt nye afdeling i Middelfart i gang. Så efter syv i år i Sparekassen sagde han farvel. Og på gensyn, skulle det vise sig.

“Jeg var på ingen måde utilfreds med Sparekassen. Men jeg kunne ikke sige nej til udfordringen i at åbne noget nyt – oven i købet sammen med folk, jeg kendte godt,” siger Allan Christensen.

Tilknytningen til Sparekassen forsvandt ikke helt. Allans bror, Torben, er privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, og han spurgte flere gange i de følgende år, om ikke Allan skulle tilbage.

I foråret 2015 begyndte han at overveje at sige ja til det. Hans arbejdssted var da skiftet fra Middelfart til Fredericia.

“Jeg synes, det er vigtigt, man arbejder i den by, eller det område, hvor man har sine kunder. Og jeg følte lidt, at jeg mistede følingen med, hvad der skete i byen,” siger Allan Christensen.

Sparekassen ville også gerne have Allan tilbage, så 1. maj 2015 var han tilbage i erhvervsafdelingen i Middelfart. Med et helt nyt hold kolleger og i et nyt hovedsæde. Her kunne han konstatere, at Sparekassen havde været gennem en markant udvikling, mens han var væk. Antallet af både medarbejdere og afdelinger er stort set fordoblet siden 2006.

“Jeg kan mærke, at Sparekassen er blevet mere forretningsorienteret. Samtidig har jeg store frihedsgrader til at træffe beslutninger med mine kunder. Og så kan jeg godt lide, at Sparekassen engagerer sig lokalt og støtter op om de lokale foreninger,” siger Allan Christensen.

I forhold til sit arbejde kan han også mærke, at Sparekassen har haft vokseværk. Med væksten er balancen vokset.

“Der er flere penge at låne ud af i dag. Vi kan matche stort set alle kunders behov,” siger Allan Christensen, der også har flere kolleger i erhvervsafdelingen i dag end i 2006.

“Det er gode kolleger med et godt miks både hvad angår alder og køn,” siger han.

Bor i Jylland, arbejder på Fyn

Siden 1996 har 56-årige Allan Christensen arbejdet i Middelfart. Og boet i Erritsø sammen med hustruen Joan. De har to børn, et barnebarn og et mere på vej. Tilknytningen til Fredericia og Middelfart får han manifisteret hvert år i maj, da han er trofast deltager i Lillebælt Halvmarathon, der har start og mål i Middelfart og mange kilometer i Fredericia.

“Hele familien løber, og det er en dejlig måde at være sammen på,” siger Allan Christensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her