Målrettet kompetenceudvikling af alle medarbejdere er vejen til HR Prisen 2017 for Middelfart Sparekasse.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse eller Telia Danmark? En af disse virksomheder kan torsdag den 5. oktober kalde sig vinder af Dansk HR’s “HR-prisen 2017”. Det er en pris, der er uddelt årligt siden 1997 til en virksomhed, der har gjort en ekstraordinær indsats eller nået ekstraordinære mål inden for HR-området.

Vi er indstillet for vores omfattende arbejde med at kompetenceudvikle alle medarbejdere i hele Sparekassen. I samarbejde med Finansforbundet har kollegerne gennem 2016 og 2017 alle været på en endags workshop med det formål at få øje på alle de kompetencer, vi har – ikke kun de rent faglige i forhold til det job, vi har i dag.

En branche i forandring

Det  er ikke nogen hemmelighed, at finanssektoren undergår store forandringer i disse år. Nye teknologier og nye spillere, som på den ene eller anden måde gerne vil yde de samme – eller nye – services til alle bankkunder. Det betyder, at vores job også ændrer sig, og vi har valgt at tage imod udfordringen med åben pande i stedet for at dukke os og håbe, at vi ikke bliver ramt.

Det kræver medarbejdere med et skarpt blik for egne evner – og også de steder, hvor der  måske er behov for at få løftet sine kompetencer. Det har været målet med forløbet, der har navnet Worklife Investment. For kun ved at kende sine styrker og svagheder, kan man som medarbejder ruste sig bedst muligt til de forandringer, fremtiden byder på.

Danmarks bedste medarbejdere

Vi har i mange år deltaget i konkurrencen Danmarks Bedste Arbejdspladser – simpelthen fordi vi vil være en god arbejdsplads. Det er vi kun, hvis der altid er fokus på at udvikle arbejdspladsen og arbejdsmiljøet. Worklife Investment er også en del af at være en god arbejdsplads. Vi skal turde gøre vores medarbejdere så gode, at de også bliver attraktive for andre virksomheder – og så må vi byde dem forhold, så Danmarks bedste medarbejdere fortsat har lyst til at være på Danmarks bedste arbejdsplads.

Se mere – og stem her

Om det bliver os eller Telia Danmark, der vinder HR-prisen 2017 er egentlig ret simpelt at afgøre. På Dansk HR’s hjemmeside kører der er en afstemning frem til den 1. september, og den af de to, der får flest stemmer, vinder HR-prisen 2017.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.