Danmarks Bedste Arbejdsplads 2015
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Danmarks næstbedste arbejdsplads. Den titel kan Middelfart Sparekasse smykke sig med det kommende år. For da Great Place To Work ved en gallafest tirsdag aften kårede Danmarks Bedste Arbejdsplads, blev Sparekassen kun overgået af én virksomhed.

De 11 medarbejdere fra Middelfart Sparekasse, der deltog i gallafesten i Cirkusbygningen i København, havde sat næsen op efter en topplacering. For den omfattende medarbejdertilfredshedsundersøgelse, der ligger til grund for konkurrencen, gav et særdeles godt resultat for Middelfart Sparekasse i år. Faktisk det bedste samlede resultat for Sparekassen siden debuten i undersøgelsen i 2003. På bundlinjen står, at 100 procent af de ansatte i Middelfart Sparekasse betegner Sparekassen som ”et rigtigt godt sted at arbejde”.

Både andenpladsen og de mange tilfredse medarbejdere glæder Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

– Vi er selvfølgelig glade og stolte over andenpladsen i konkurrencen. Men vigtigere er det, at undersøgelsen viser, at medarbejderne trives. Gennem de seneste fire år har vi budt velkommen til cirka 200 nye medarbejdere. Det stiller ekstra store krav til en virksomhed at integrere så mange nye på en arbejdsplads med i alt 300 medarbejdere, så derfor ser jeg ekstra positivt på resultatet, siger Martin Baltser.

Og det handler ikke kun om tilfredse medarbejdere.

–  Vi ser en lige linje fra tilfredse medarbejdere til tilfredse kunder. Hvis du kommer glad på arbejde, har du overskud til at være smilende og imødekommende over for kunderne. Derfor hænger tilfredse medarbejdere tæt sammen med vores vision om at være bedst til kunder, siger Martin Baltser.

Tre gange siden 2003 har Middelfart Sparekasse vundet konkurrencen. Det skete senest i 2009. Årets andenplads er den bedste placering siden da.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her