Print Friendly, PDF & Email
Share Button

SOS Børnebyerne sender søndag 8. maj hundredvis af frivillige på gaderne i hele landet for at samle penge til organisationens landsindsamling anno 2016. De indsamlede midler går altid til at hjælpe forældreløse og udsatte børn, som ellers ville være overladt til sig selv. I år er en del af det indsamlede beløb øremærket SOS Børnebyernes familieprogram i Jimma i Etiopien, hvor et af målene er at sikre børnehave og skolegang til børn i området.

Når de forhåbentlig mange indsamlede kroner skal sendes fra den enkelte indsamler til SOS Børnebyerne, er personalet i alle Middelfart Sparekasses afdelinger – på nær vores investeringsafdeling i Roskilde – klar til at hjælpe. Fra og med mandag 9. maj til og med fredag 20. maj, kan indsamlerne komme ind i afdelingen – i åbningstiden – med deres indsamlingsbøsse. Her bliver pengene talt op, og det indsamlede beløb sendes gebyrfrit videre til SOS Børnebyerne.

Du kan se et kort over alle vores afdelinger her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her