Bjarne Jacobsen
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Bjarne Jacobsen skal bruge sin erfaring fra dagbladsbranchen som kommunikationschef i Middelfart Sparekasse.

Bjarne Jacobsen, 40 år, er tiltrådt som kommunikationschef i Middelfart Sparekasse. Bjarne er journalist og kommer med flere års erfaring fra lokale og regionale dagblade. De seneste otte år har han været ansat på Fyens Stiftstidende i Middelfart, heraf de sidste fire et halvt år som lokalredaktør.

– Efter godt otte år på redaktionen i Middelfart og omtrent 15 år som journalist på lokale og regionale dagblade havde jeg lyst til at bruge mine erfaringer på en anden måde. Jobbet i Middelfart Sparekasse var oplagt at søge for mig, da Sparekassen som jeg vægter lokal tilstedeværelse og lokal forankring højt, siger Bjarne Jacobsen.

Bjarne bor i Strib ved Middelfart med sin kone, Stine, og deres tre sønner på 11, 9 og 5 år. Fritiden bruges blandt andet på at være træner i den lokale fodboldklub samt løbeture, så det årlige mål om at gennemføre Lillebælt Halvmarathon kan nås.

Yderligere oplysninger:
Martin Baltser, adm. direktør, 27900500, mnb@midspar.dk
Bjarne Jacobsen, kommunikationschef, 27900664, bja@midspar.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.