Bjarne Jacobsen
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Bjarne Jacobsen skal bruge sin erfaring fra dagbladsbranchen som kommunikationschef i Middelfart Sparekasse.

Bjarne Jacobsen, 40 år, er tiltrådt som kommunikationschef i Middelfart Sparekasse. Bjarne er journalist og kommer med flere års erfaring fra lokale og regionale dagblade. De seneste otte år har han været ansat på Fyens Stiftstidende i Middelfart, heraf de sidste fire et halvt år som lokalredaktør.

– Efter godt otte år på redaktionen i Middelfart og omtrent 15 år som journalist på lokale og regionale dagblade havde jeg lyst til at bruge mine erfaringer på en anden måde. Jobbet i Middelfart Sparekasse var oplagt at søge for mig, da Sparekassen som jeg vægter lokal tilstedeværelse og lokal forankring højt, siger Bjarne Jacobsen.

Bjarne bor i Strib ved Middelfart med sin kone, Stine, og deres tre sønner på 11, 9 og 5 år. Fritiden bruges blandt andet på at være træner i den lokale fodboldklub samt løbeture, så det årlige mål om at gennemføre Lillebælt Halvmarathon kan nås.

Yderligere oplysninger:
Martin Baltser, adm. direktør, 27900500, mnb@midspar.dk
Bjarne Jacobsen, kommunikationschef, 27900664, bja@midspar.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her