SMIL fest OUH 2019
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Et besøg på et hospital er sjældent noget, man ser frem til. Og de indlagte børn på OUH og deres forældre ville helt sikkert også hellere være derhjemme. Men når nu, det ikke kan lade sig gøre, så er det godt, at der er nogle, som søger for, at der kommer masser af smil på hospitalet.

En pause fra sygdommen

SMILfonden er i den grad med til at gøre det lidt sjovere at være indlagt. Forleden var vi inviteret med til SMIL fest på Odense Universitetshospital, hvor de indlagte børn og deres familier i den grad fik noget af smile af. Vi har i år støttet SMILfonden på flere måder for i alt 50.000 kr., blandt andet ved at give et tilskud til SMIL festen på OUH. Derfor var vi med til festen og havde det helt store selfie-kamera med til glæde for både børn og voksne.

Skal vi også støtte dig?

SMILfonden er en af flere hundrede foreninger og organisationer, vi støtter hvert år. På midspar.dk/vistotter kan du se meget mere om, hvem og hvad vi støtter. Og hvis du eller din forening har en god idé, så er det måske dig, vi støtter næste gang – og du kan også ansøge om støtte fra siden.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.